Pg. Maragall, 318 local

08031 Barcelona

93 420 49 95

info@graellsbcn.com

Assessoria i Serveis Immobiliaris

Gestió Immobiliaria

Amb més de 40 anys d’experiència en el sector immobiliari de Barcelona i Catalunya.

 

Amb més de 40 anys de presència al sector immobiliari de Barcelona i Catalunya Graells Assessors compta amb una dilatada experiència i coneixement suficient del mercat coneixent de primera mà tots els seus detalls i les seves necessitats, fet que ens permet aportar valor afegit en tot tipus de transaccions immobiliàries en què intervenim, podent assessorar sobre el millor preu per cada immoble.

Tenim a l’abast els mecanismes necessaris per tal de dur a terme un detallat estudi del perfil i la solvència dels futurs arrendataris, que ens permet conèixer amb certesa les seves possibilitats reals de fer front a l’arrendament en tot moment. Entenem que aquests són elements indispensales per a garantir la seguretat i la tranquil.litat dels nostres clients propietaris, raó per la qual hi dediquem especial atenció i cura.

No només ens fem càrrec d’assessorar en la compravenda o en el lloguer d’immobles, sinó també prestem un assessorament integral en tot el procés d’intermediació, incloent els aspectes fiscals que intervenen en les transaccions.

També duem a terme taxacions immobiliàries, comptant amb reconeguda experiència que ens permet intervenir en diferents procediments.

Disposem d’un portal a la nostra pàgina web on podrà consultar la nostra oferta i cercar els immobles més escaients en cada moment.

Sol·licita una valoració del seu immoble,
un dels nostres agents atendrà la teva petició el més aviat possible.

    Nom (obligatori)

    Email (obligatori)

    Adreça Immoble (obligatori)

    Comentaris / Observacions