Pg. Maragall, 318 local

08031 Barcelona

93 420 49 95

info@graellsbcn.com

Assessoria i Serveis Immobiliaris

Assessoria i Serveis Immobiliaris a Horta-Guinardó i Nou-Barris
des de fa més de 40 anys.

 

Som una empresa familiar llargament arrelada als barris d’Horta-Guinardó i Nou-Barris. Josep Graells, fundador de l’empresa, inicià al barri i a peu de carrer fa més de 40 anys la seva tasca d’assessorament en administració de finques, assegurances i serveis immobiliaris en general, obrint la seva primera oficina al carrer Cartellà.

Amb esforç i constància, Josep Graells va fer progressar l’empresa i des de l’any 1997 es va traslladar a les oficines actuals que es troben al número 318 del Passeig de Maragall, a peu de carrer.

Al caps dels anys, la segona generació de la familia, representada per les dues filles d’en Josep, la Mireia i la Maria del Mar Graells, es va incorporar al projecte, aportant amb la seva formació el seu entusiasme per tal d’impulsar i garantir la continuitat del projecte iniciat pel seu pare, donant lloc a GRAELLS ASSESSORS

En l’actualitat, Graells Assessors compta amb un equip humà de 10 persones, representants de diferents generacions que ens han enriquit amb les seves diferents experiències i bagatges professionals, oferint un assessorament integral en gestió immobiliària molt més ampli, traspassant els llindars dels barris d’Horta-Guinardó i Nou-Barris i prestant serveis a tot Barcelona i a alguns punts de Catalunya.

Graells Assessors, és una empresa en què els valors familiars estan ben presents en el nostre dia a dia. Tenim cura dels nostres clients a qui atenem de manera personalitzada, directa, i eficient.